about us

About Us

High Service for All Customer

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Restaurants
0
Years Experience
0
Menu Dishes
0 +
Customers
0 +

Oppdrag

Oppdraget er ikke bare å ha god mat, men har effektiv og vennlig service fordi kundetilfredshet er viktigst. Vi ønsker å være restaurantvalget for alle familier og enslige unge og gamle, mannlige eller kvinnelige. Ansattes velferd vil være like viktig for vår suksess. Alle vil bli behandlet rettferdig og med den største respekt. Vi vil at våre ansatte skal føle seg som en del av suksessen til Tandoori Restaurants.

Syn

Serverer lykke til våre kunder gjennom deilig mat og ekstraordinær restaurantopplevelse med samme gode smak- og servicestandarder.

Historie

Tandoori ble først etablert i 1998. Vi starter opp med iver, vi tar det fortsatt med entusiasme. Vår hengivenhet gjør våre visjoner bredere, og vårt harde arbeid og konsistens svikter oss aldri i noen pandemi. Det er den eneste grunnen bak at vi feirer 22 år og leverer våre svært krevende tjenester fra de siste 22 årene

Our Vision & Mission

Delicious Cuisine
Fast Delivery
Professional Chef
Pizza

Hot Tandoori pizza, Favorit Pizza, Pepperoni, Margrita, og enno mer

Hamburger

Spesial Biff burger med chees, og pommesfrites

A'la Carte

Biff Spesial , butts biffsnadder, Kyllingsnadder

Tandoori - Retter

Best Pakistani and Indian Food. Tandoori Tikka, Curry Retter, Masala Retter, Vegetar Retter

Discover

Our Specialist Cuisine

Serverer lykke til våre kunder gjennom deilig mat og ekstraordinær restaurantopplevelse med samme gode smak og servicestandarder.

Testimonials

Customer Reviews